Hymykodit Oy

Toteuttaa modernia puurakentamista CLT- massiivipuusta. CLT elementit valmistetaan kotimaisesta puusta tehdastiloissa säänsuojassa mahdollisimman valmiiksi. Hymykodit rakennuskonsepti ohjaa rakentamista suunnittelusta toteutukseen. Lopputuloksena on vahva, ekologinen ja hengittävä talo puusta. Koti , joka kestää aikaa.

PUU
luo tutkitusti rauhoittavan, rentouttavan ja akustisesti miellyttävän tilan. Hymykodit rakennuskonseptin mukainen muoviton puurakenne yhdistettynä oikeisiin teknisiin ratkaisuihin muodostaa toimivan kokonaisuuden. Sisäilma on raikasta, on ilo hengittää.

Osoitamme arvostuksemme tätä päivää ja tulevaisuutta kohtaan rakentamalla ympäristöä kunnioittaen ekologisia, hiilineutraaleja koteja kestävällä tavalla. Tämä vaatii rakentamisessa asennetta ja rohkeutta toimia toisin kuin on totuttu.

Se vaatii tekoja.

Ihmiset Hymykotien takana

Heli Hämeenniemi

Heli Hämeenniemi

Hymykotien perustaja, toimitusjohtaja

Heli on kokenut sisustussuunnittelun sekä projektinjohtamisen ammattilainen. Yrittäjän ura alkoi vuonna 1999. Tutuksi ovat tulleet vähittäiskauppa, maahantuonti, mainonta ja markkinointi sekä kiinteistöala.

Heli on työssään innokas asiakkaan kuuntelija ja ohjaaja, kysymyksillään herättelevä ja intohimoisesti asioihin perehtyvä ennakkoluuloton tekijä. Tiimissä Heli vastaa operatiivisesta toiminnasta sekä luotsaa Hymykodit asetettujen tavoitteiden mukaisesti kohti päämäärää, turvallisesti, samaan aikaan ketterästi.

+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Yki Niemi

Yki Niemi

Hymykotien perustaja, talousasiat

Yki on toiminut yrittäjänä vuodesta 1988, korjannut ja rakentanut hampaita jo useita vuosikymmeniä.

Työn laatu ja menetelmien kehittäminen sekä käyttöönotto vastuullisesti on sydämen asia.

Yki toimii tiimissä kysymyksiä ja haasteita herättelevänä. Vastuullinen, pitkäjänteinen tekeminen ja talousasioiden hallinta on on osa menestyksekästä liiketoimintaa. Tehtävänä on omalta osaltaan huolehtia, että Hymykodit antaa kaikille aihetta hymyyn.

+358 40 678 9199
yki@hymykodit.fi

Hymykodit Oy

Pirkkalaistie 1

37100 NOKIA

Y-tunnus: 2796249-6

Puh. +358 40 678 9199

(Heli Hämeenniemi)

Seuraa meitä:

Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter  sekä Youtube.

Hymykodit logo

Ilo rakentaa. Onni asua.

Ajankohtaisia uutisia blogistamme

Uutiset: Sotkan CLT-talot valmiit

Nyt voin ilolla kertoa että Sotka 100 CLT mallitalot ovat valmistuneet, tervetuloa tutustumaan  Ensimmäisenä valmistuneen talon sisäpuolen sisustus toteutettiin Royal-sisustusteeman mukaan. Lopputuloksesta olemme todella ylpeitä. Rakentamisen aika on ollut...

Palautetta, kritiikkiä, ideoita?

 

Lähetä meille postia ja ota osaa paremman rakentamisen puolesta. Kaikki palautteet ja kommentointi, etenkin kritiikki, ovat äärimmäisen tärkeitä, kun haluamme ratkaista asumisen asioita paremmin.

Kerro meille ajatuksesi, kokemuksesi ja ideoitakin. Kehitetään yhdessä parempaa rakentamista ja kestävää rakennuskantaa.

Ole mukana luomassa uusia koteja, joissa on turvallista ja rentoa elää.

"
 

Hymykodit Oy

 

Laskutustiedot:
Otamme vastaan verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite: 003727962496
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta
lähetettäessä: DABAFIHH*

Myynti:

Heli Hämeenniemi
+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Ota yhteyttä

3 + 7 =

Hymykodit Oy on Yrittäjät-järjestön jäsen
Hymykodit Oy on luotettava kumppani

Pin It on Pinterest