PESÄNRAKENTAMINEN MIELESSÄ?

Kuva: Juha Ruotsi

Toimitamme yksilöllisiä muuttovalmiita CLT -taloja koko maahan.
Hymykoti on ilo rakentaa. Lopputuloksena saat aikaa kestävän ja terveellisen kodin, jossa on onni asua.

Hymykodit rakennusprojekti on Sinulle vaivaton. Me huolehdimme toteutuksen sovitusti. Kun kaikki suunnitelmat on lyöty lukkoon ja sopimukset allekirjoitettu, tiedät mitä olet ostanut, paljonko rahaa kodin rakentamiseen kuluu ja milloin on muuttopäivä.

Kun astut sisään uunituoreeseen Hymykotiisi, aistit aitouden, koet lämmön ja raikkauden. Voit vaikka samantien laittaa saunan lämpiämään ja asettua takkatulen ääreen tunnelmoimaan:) ..tai kohottaa lasillisen kuohuvaa muuton kunniaksi, yhdessä.
Nauttia riemusta, kun kotisi on valmistunut sovitusti.

Missä vaiheessa sinun rakennusprojektisi on?

 

Tontti valmiina ja rakentaminen suunnitteilla? Jätä yhteystietosi tai soita, niin tutustutaan. Hymykoti voidaan rakentaa ihan alusta alkaen räätälöidysti suunnitellen sinulle ja perheellesi sopivaksi ja tontillenne parhain päin.

Tai jos sinulla on luonnoksia joista pidät, mutta niihin pitäisi saada kuitenkin hiukan muutoksia, se onnistuu. Käydään läpi rakentamiseen liittyvät toiveet ja tavoitteet, kartoitetaan tilanne ja sen pohjalta maximoidaan tilankäyttö ja design kohdalleen. Luomme 2D pohjakuvat sekä 3D mallinnukset, joista voimme yhdessä keskustellen päästä parhaaseen lopputulokseen.

Tai oletko jo pitkällä projektisi kanssa, jopa kuvat valmiina ja rakennuslupa taskussa? Kuulit CLT:stä ja haluaisit rakennuttaa omankin kotisi ekologisesta materiaalista, turvallisesti ja sovitussa aikataulussa? Ota yhteyttä, käydään kuvat läpi ja optimoidaan niistä  CLT-rakennustekniikalla toteutettava Hymykoti tontillesi.

Unelmien koti massiivipuusta?

Nyt se on mahdollista. Aloitetaan ideointi yhdessä.

Ota yhteyttä

Muuttovalmiin Hymykodin toimitussisältö

Hymykodit ovat oikeasti muuttovalmiita koteja. Tutustu toimitussisältöön täyttämällä sähköpostiosoitteesi. Liityt samalla uutiskirjetilaajaksemme ja saat ajankohtaisia uutisia Hymykodeista suoraan sähköpostiisi.

Ideoita unelmiesi rakentamiseksi

Ideoita meiltä ja maailmalta.
Unelmoi, anna tunnelmien viedä, valloittaa.
Villitkin ideat jalostuvat huolella suunnitellen järkeväksi toteutukseksi. Rakennamme niiden pohjalta kestävän, kustannusvarman ratkaisun.

Pinterest: Ovi ideoihin ja inspiraatioon

Mitä muuttovalmis Hymykoti sisältää?

Toimitussisältö on selkeä ja helppo. Tiivistettynä voi sanoa että tontin maanrakennustyöt ja rakennuksien pohjatyöt kuuluvat rakennuttajalle, eli sinulle. Kaiken muun toimitamme ja hoidamme puolestasi, jotta sinä saat oikeasti muuttovalmiin kodin.

Kiintokalusteista toimitukseen sisältyy eteisen, vaatehuoneiden, keittiön ja wc-tilojen kalusteet. Makuuhuoneiden säilytys/vaatekaapit sekä kodinhoitohuoneen kalustus sovitaan erikseen. Tämä siksi, että voimme suunnitella makuuhuoneiden ja kodinhoitohuoneen tilankäytön sinulle, perheellesi sopivaksi. Yksihenkinen, kaksihenkinen perhe tai lapsiperhe käyttää tiloja eri tavoin. Toiset haluavat liukuovet tai ei kaappeja lainkaan vaan irtokalusteet. Makuuhuone voikin olla työhuone tai kirjasto, ei sitä silloin kannata sisustaa makuuhuoneksi parisängyllä ja vaatekaapilla? Kodinhoitohuoneessa voi olla pesutorni tai saatat haluta pesukoneen ja kuivausrummun vierekkäin.
Näitä henkilökohtaisia tarpeita ja toiveita arvostamme. Sen vuoksi säilytämme mahdollisuuden kalustaa tilat tarpeisiin sopivaksi. Kalustustarjoukset ja asennukset hoidamme sovitusti, kun saamme yhdessä suunnitelmat valmiiksi:) Suunnitelmat luo sisustussuunnittelija yhdessä kiintokalustetoimittajan asiantuntijan kanssa.
Hymykoti on valmiiksi suunniteltu ehyt kokonaisuus. Se tarkoittaa, että kaikki pintamateriaalilt, värit, valaistus, keittiön kalusteiden pinnat, verhotangot, pienrauta kuten pyyhekoukut on valittu ja asennettu valmiiksi.

Sisustuskokonaisuudet

Hymykodit muuttovalmis toimitus sisältää myös kodin pinta- ja materiaalivalinnat. Voit valita oman, sinulle sopivan sisustuksen kolmesta eri kokonaisuudesta. Valmistaudu siis nauttimaan ammattilaisten tuottaman kädenjäljen tunnelmasta.
Laadukas, aikaa kestävä muotoilu on suunnitelmien ydin. Sisustussuunnittelija  on valinnut pinta- ja materiaaliratkaisut , joilla luodaan tavoitteen mukainen tasapainoinen tunnelma. Laadukkaat materiaalivalinnat alkavat ulkopinnoista, jatkuen saumattomasti sisätiloihin. Valaistuksen ratkaisut niin ulko- kuin sisävalaistuksessa viimeistelevät kokonaisuuden.

Onko Hymykotisi tunnelma Rauha, Riemu tai Royal? Alla esimerkkinä kuvakollaasi eri tunnelmista. Sisustussuunnitelmien sisältö eli valitut värit ja pintamateriaalit, haluaisitko tutustua niihin, nähdä värit luonnossa ja tunnustella pintoja? Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen 

RAUHA

Tunnelma on tasapainoinen, valoisa ja rauhaisa. Pinnat ja värit tukevat toisiaan, kokonaisuus on hillitty ja henkii ajattomuutta. Aikaa kestäviä valintoja.

RIEMU

Eloa ja iloa. Pintojen ja värien kontrastia, tehosteväri (voit valita itse haluamasi tehostevärin, suunnittelija valitsee kokonaisuuteen sopivan sävyn valöörin) pieninä pilkahduksina viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

ROYAL

Arkikin on juhlaa. Skandinaavisen moderni, ripauksella luxusta. Kultaa tai hopeaa ja tummia sävyjä. Kiiltävää ja mattaa, vaaleiden sävyjen himmeää hohtoa, lasipintoja, nahkaa kristallia.

Hymykodit Oy

Sairaalankatu 5-7
33100 Tampere

 

Myynti:

Heli Hämeenniemi
+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Ota yhteyttä

7 + 11 =

Pin It on Pinterest