CLT-talomallisto

Neljä upeaa talomallia. Toimitukset Avaimet Käteen täysin muuttovalmiina tai Sisusta Itse Plus -toimituksena tontillesi. Tutustu, ihastu ja kysy lisää!

Sotka 100

Huoneistoala: 100 m², 1-kerroksinen

4h + k + s + kph + khh + 2 x wc

Sotka 120

Huoneistoala: 120 m², 1-kerroksinen

4h + k + s + kph + khh + 2 x wc

Sotka 153

Huoneistoala: 153,5 m², 1,5- kerroksinen

5h + k + s + kph + khh + 2 x wc

Sotka 190

Huoneistoala: 190 m², 2- kerroksinen

6h + k + s + kph + khh + 2 x wc

TULOSSA UUSIA TALOMALLEJA. KERRO MEILLE MILLAISIA TOIVOT?

Omakotitalojen lisäksi Hymykodit toteuttaa CLT-rakenteella:

Z

paritalot

Z

rivitalot

Z

loma-asunnot

Z

erillistalot

Näin ostat CLT-talon Hymykodeilta

1. Mallin valinta

Valitse talomallistostamme CLT-talosi malli ja toimitustapa. Toimitustapoja on kaksi: Muuttovalmis, sekä Sisusta Itse Plus. Muuttovalmis on sanojensa mukaan täysin valmis: kanna sohva sisään, aseta takki liukuovikaappiin ja nauti uudesta kodistasi.

Sisusta Itse Plus -toimituksessa ”Plus” tarjoaa enemmän kuin muut markkinoilla olevat Sisusta Itse -toimitukset.

Vaikka olemme ajatelleet monen yksityiskohdan valmiiksi  helpottaaksesi talosi ostamista ja rakentamista, voit avullamme viimeistellä ja räätälöidä oman Hymykotisi hyvin joustavasti.

2. Toimitustapa & Sisustus

  • Muuttovalmis-pakettiin voit valita tyyliisi sopivan sisustuskokonaisuuden, tarjolla on 3 kaunista valmisvaihtoehtoa: Rauha, Riemu ja Royal, sekä vaihtoehdoistamme sinun itsesi räätälöimä Runo-sisustus.
  • Sisusta Itse Plus -vaihtoehdossa voit itse rakentaa ja viimeistellä talosi sisätilat, tekniikan, valita ja asentaa pintamateriaalit sekä kiintokalusteet kuten keittiön. Sisusta Itse Plus -toimituksessa CLT-rakennuselementteihin on tehty valmiiksi  paikat tekniikalle (sähkö,vesi ym.) sekä valaistussuunnitelman mukainen toteutus kiinteän valaistuksen osalta.

3. Toimitus

Käydään läpi talotoimituksen edellyttämät asiat ja yksityiskohdat, sovitaan projektin aloituspäivä sekä tärkein: tuleva valmistuminen eli muuttopäiväsi. Tilauskalenteristamme näet seuraavat mahdolliset vapaat toimitusajankohdat.

4. Rakentaminen ja muutto

Talosi valmistetaan ja toimitetaan haluamallasi valmiusasteella. Sovittuna päivänä kun kaikki on valmiina, voit tehdä muuton ja aloittaa elämän uudessa Hymykodissasi.

Missä vaiheessa sinun rakennusprojektisi on?

Tontti valmiina ja rakentaminen suunnitteilla? Hymykotien CLT-talomallisto sisältää tällä hetkellä neljä vaihtoehtoa. Ensimmäiset Sotka -CLT-talot valmistuvat kesällä 2018 Nokian Kaivolankadulle. Silloin myös sinun on mahdollista päästä tutustumaan täysin valmiiseen Hymykotiin.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan CLT-taloihimme ja CLT-rakentamiseen valmiissa kohteissamme niiden myynnin aikana. Jos haluat nähdä Sotka 100 CLT-talon rakentamisvaihetta, ota  yhteyttä Heliin ja tule käymään SotkanHymy rakennuspaikalla Nokialla.

Tehdäänkö Hymykodista sinun unelmiesi koti?

Nyt se on mahdollista. Aloitetaan ideointi yhdessä.

Mitä muuttovalmis Hymykoti sisältää?

Toimitussisältö on selkeä ja helppo. Tiivistettynä voi sanoa että tontin maanrakennustyöt, rakennuksien pohjatyöt, liittymät ja luvat kuuluvat rakennuttajalle, eli sinulle. Kaiken muun toimitamme ja hoidamme puolestasi, jotta sinä saat oikeasti muuttovalmiin kodin. Jos haluat, voimme hoitaa myös tontin rakennustyöt ja talon perustukset puolestasi.

Täysin muuttovalmis kotisi sisältää Puustellin keittiön ja koneet. Kodinhoitohuoneen, eteisen,  keittiön ja wc-tilojen kalustus on Hymykodit designmallistoa, jonka sisällön räätälöintiin voit vaikuttaa. Makuuhuoneiden säilytys/vaatekaapit sekä kodinhoitohuoneen ja eteisen kalustus suunnitellaan täten  yhdessä perheesi yksilölliset tarpeet huomioiden.

Yksihenkinen, kaksihenkinen perhe tai lapsiperhe käyttää tiloja eri tavoin. Toiset haluavat liukuovet tai ei kaappeja lainkaan vaan irtokalusteet. Makuuhuone voikin olla työhuone tai kirjasto, ei sitä silloin kannata sisustaa makuuhuoneksi parisängyllä ja vaatekaapilla? Kodinhoitohuoneessa voi olla pesutorni tai saatat haluta pesukoneen ja kuivausrummun vierekkäin.

Näitä henkilökohtaisia tarpeitasi ja toiveita arvostamme. Sen vuoksi säilytämme mahdollisuuden kalustaa tilat tarpeisiin sopivaksi. Kalustustoimitukset ja  asennukset hoidamme sovitusti, kun saamme yhdessä suunnitelmat valmiiksi.

Suunnitelmat viimeistelee sisustussuunnittelija yhdessä kiintokalustetoimittajan asiantuntijan kanssa.

Hymykoti on valmiiksi suunniteltu ehyt kokonaisuus. Se tarkoittaa, että kaikki pintamateriaalilt, värit, valaistus, kalusteiden pinnat, verhotangot, pienrauta kuten pyyhekoukut ovat ehjä , tyylikäs kokonaisuus ja kaikki pienimmätkin yksityiskohdat on mietitty valmiiksi. Ja asennetu paikalleen.  Tervetuloa uuteen kotiin!

Muuttovalmiin Hymykodin toimitussisältö

Hymykodit ovat oikeasti muuttovalmiita koteja. Tutustu toimitussisältöön täyttämällä sähköpostiosoitteesi. Liityt samalla uutiskirjetilaajaksemme ja saat ajankohtaisia uutisia Hymykodeista suoraan sähköpostiisi.

 

Sisustuskokonaisuudet (Muuttovalmis Hymykoti)

Hymykotien muuttovalmis-toimitus sisältää kaikki kodin pinta- ja materiaalivalinnat. Voit valita oman, sinulle sopivan sisustuksen kolmesta valmiista, hallitusta kokonaisuudesta. Valmistaudu siis nauttimaan ammattilaisten tuottaman kädenjäljen tunnelmasta.

Jos sinua innoittaa, voit luoda oma Runon. Se syntyy koostamalla rohkeasti oma sisustuskokonaisuutesi mallistomme tuotteista.

Laadukas, aikaa kestävä muotoilu on suunnitelmien ydin. Sisustussuunnittelija  on valinnut pinta- ja materiaaliratkaisut , joilla luodaan tavoitteen mukainen tasapainoinen tunnelma. Laadukkaat materiaalivalinnat alkavat ulkopinnoista, jatkuen saumattomasti sisätiloihin. Valaistuksen ratkaisut niin ulko- kuin sisävalaistuksessa viimeistelevät kokonaisuuden.

Onko Hymykotisi tunnelma Rauha, Riemu, Royal tai Runo? Alla esimerkkinä kuvakollaasi eri tunnelmista. Sisustussuunnitelmien sisältö eli valitut värit ja pintamateriaalit, haluaisitko tutustua niihin, nähdä värit luonnossa ja tunnustella pintoja? Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

RAUHA

Tunnelma on tasapainoinen, valoisa ja rauhaisa. Pinnat ja värit tukevat toisiaan, kokonaisuus on hillitty ja henkii ajattomuutta. Aikaa kestäviä valintoja.

RIEMU

Eloa ja iloa. Pintojen ja värien kontrastia, tehosteväri (voit valita itse haluamasi tehostevärin, suunnittelija valitsee kokonaisuuteen sopivan sävyn valöörin) pieninä pilkahduksina viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

ROYAL

Arkikin on juhlaa. Skandinaavisen moderni, ripauksella luxusta. Kultaa tai hopeaa ja tummia sävyjä. Kiiltävää ja mattaa, vaaleiden sävyjen himmeää hohtoa, lasipintoja, nahkaa kristallia.
Royal värimaailman voit valita tummana tai vaaleana. 

RUNO

Luo oma, sinua puhutteleva ja koskettava Runo. Voit koostaa sisustuskokonaisuuden laajasta materiaalivalikoimastamme, johon olemme valikoineet laadukkaat pintamateriaalit yhteistyökumppaneiltamme.

Rakentamisessa voi myös onnistua.

Rakennuspäällikkö Miika nostaa blogissa esille kolme tärkeää tekijää.

Varmista puhdas ja terveellinen sisäilma huolellisella rakentamisen suunnittelulla

Hymykodit Oy

Pirkkalaistie 1
37100 Nokia

Laskutustiedot:
Otamme vastaan verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite: 003727962496
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta
lähetettäessä: DABAFIHH*

Myynti:

Heli Hämeenniemi
+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Ota yhteyttä

8 + 5 =

Hymykodit Oy on Yrittäjät-järjestön jäsen
Hymykodit Oy on luotettava kumppani

Pin It on Pinterest