Hymykodit Nokian Kaivolankatu Sotkan alueella. Taiteilijan näkemys

”Hymykotien tarina alkoi henkilökohtaisesta tarpeesta luoda aidosti terveellinen, kestävä ja silmää miellyttävä koti puusta.”
Heli Hämeenniemi, toimitusjohtaja, Hymykodit Oy

Sotkan Hymy Kaivolankatu ja Liukusranta

Nyt myynnissä Hymy-puutaloja, jotka rakennetaan Nokian Sotkan halutulle pientaloalueelle. Unelma uudesta terveellisestä puutalosta vailla rakentamisen huolia on toteutumassa, tässä on elämäsi tilaisuus.

Nokialle Kaivolankadun ja Sorvantien kulmaan, Pyhäjärven rannan läheisyyteen on rakenteilla yhteensä viisi modernia hyvän sisäilman puutaloa:

yksi puolitoistakerroksinen erillistalo 153,5 m² sekä neljä yksitasoista autokatoksella kytkettyä paritaloa, joista kaksi on 100 m² ja kaksi 120 m². Ensimmäiset talot valmistuvat kesällä 2018. Talot rakennetaan ja myydään täysin muuttovalmiina.

Näiden kotien uudet omistajat saavat myös Pyhäjärven Liukusrannasta rantatontin käyttöönsä, jossa laituri mistä pulahtaa uimaan. Rantaan on mahdollisuus järjestää myös veneelle paikka.

Jokaiseen taloon on valittavissa kolmesta sisustusteemasta asukkaalle mieleinen vaihtoehto. Tutustu malleihin alempana.

Myynti

Kohteen myyntiä hoitaa Bo LKV Tampere.  Voit ottaa yhteyttää myös suoraan rakentajaan, kerromme mielellämme lisää Hymykodit rakennuskonseptista. Klikkaa tästä

Sotkan Hymykodit näkymä terasseille. Taiteilijan näkemys.

Uniikki kohde Nokialla

Pirkanmaan ensimmäinen CLT-pientalo aluerakentamishanke rakentuu viehättävälle omakotitaloalueelle.  Talojen julkisivu sulautuu harmonisesti ympäröivään miljööseen ja tonttiin. Julkisivu on puuverhoiltu modernin linjakkaasti. Taloissa on pulpettikatto. Jokaiseen taloon kuuluu autokatos, laajat terassialueet ja valaistu piha istutuksineen. Puutalojen jykevä ja linjakas ilme ulkopuolella jatkuu sisätilojen tyylikkäissä, laadukkaissa pintamateriaaleissa.

Keittiö, ruokailutila, olohuone ja terassi muodostavat yhtenäisen ja avaran kokonaisuuden. Kesäisin laajennat ruokailutilaa terassille avaamalla kaksi metriä leveät liukuovet. Tässä kodissa ulkotilat ovat todellakin osa sisätiloja! Näyttävyyttä tilaan lisää 3,2 metriä korkea viistokatto, joka nousee eteisestä kohti olohuoneen ulkoseinää. Tilaratkaisua korostavat integroidut verhokisko- ja valaistusratkaisut. Kodin makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassa talojen toisessa päässä.

Suunnittelijan näkemys, 3D mallinnus sisustusteemasta Rauha

Hymykodit olohuone Rauha-tyyli, taiteilijan näkemys
Hymykodit kylpyhuone ja sauna Rauha-tyyli, taitelijan näkemys

Suunnittelijan näkemys, 3D mallinnus sisustusteemasta Riemu

Hymykodit olohuone Riemu-tyyli, taiteilijan näkemys
Hymykodit kylpyhuone ja sauna Riiemu-tyyli, taiteilijan näkemys

Suunnittelijan näkemys, 3D mallinnus sisustusteemasta Royal

Hymykodit olohuone Royal-tyyli, taiteilijan näkemys
Hymykodit kylpyhuone ja sauna Royal-tyyli, taiteilijan näkemys

Huolellisesti suunnitellut talot

Hymykodit-ammattilaistiimimme on panostanut talojen suunnitteluun viimeiseen silaukseen asti. Se on luonnollista, sillä suurin osa talon maanpäällisistä rakenteista työstetään valmiiksi kuivissa oloissa tehtaalla. Työmaalla odottaa tarkoin ajoitettu ulko- ja sisäseinien massiivipuisten elementtien sekä vesikaton asennus, joka hoituu muutamassa päivässä.

Sitten alkaa talon julkisivueristys ja viimeistelytyöt sekä rakennuksen sisävaihetyöt, jotka sisältävät mm. märkätilojen ja saunan rakentamisen, lattioiden ja kiintokalusteiden asentamisen sekä talon LVISA-tekniikan asennuksen. Piharakentaminen voidaan aloittaa samanaikaisesti tai vuodenajan mukaan.

Talojen rakenneratkaisut ja nykyaikainen talotekniikka mahdollistavat energiatehokkaan asumisen. Lämmitysmuotona on ilmavesilämpöpumppu. Lattialämmitys hellii jalkojasi. Kaikissa taloissa on myös mahdollisuus varaavalle takalle.

Terve ja turvallinen koti

Hymykotien filosofian mukaan rakennamme jokaisen talon kuin itsellemme. Hymykodit vastaa suunnittelusta ja huolehtii rakennuttajan roolissa koko projektista avaimet käteen -periaatteella. Apuna siinä on huolella valitut, vastuulliset ja kokeneet yhteistyökumppanit. CLT-elementit ovat pohjoisen Suomen metsissä kasvanutta kotimaista kuusta ja mäntyä.

Hymykotien päärakennusmateriaalina on CLT – ristiinliimatut massiivipuulevyelementit. CLT-rakentaminen tulee muuttamaan suomalaista puurakentamista. Se on ollut jo 1990-luvun lopussa käytössä etenkin Euroopassa omakotitaloista kokonaisiin kerrostaloihin ja julkisiin rakennuksiin. Lue lisää CLT:stä

Asemapiirros

Hymykodit Nokian Kaivolankatu asemapiirros

Pohjakuvat Talo Sotka 100

Hymykodit pohjakuva Talo Sotka 100
Sotkan Hymy Talo 1 pohjakuva

Pohjakuvat Talo Sotka 120

Hymykodit pohjakuva Talo Sotka 120
Hymykodit pohjakuva Sotkan Hymy talo 1

Pohjakuva Talo Sotka 153,5

Hymykodit pohjakuva talo Sotka 153,5

Kolme sisustustyyliä

Hymykodit myydään täysin viimeisteltyinä ja varusteltuna. Kolmesta harmonisesta sisustustyylistä – Rauha, Riemu ja Royal – on helppo valita. Suunnittelun kantavana ajatuksena on laadukas, aikaa kestävä muotoilu, jolla luodaan tasapainoinen tunnelma.
Hymykodin ostajana saat kaiken valmiina ja asennettuna: kodin kaikki pintamateriaalit, keittiökalusteet, keittiön kodinkoneet, kylpyhuonekalusteet ja -varusteet pyyhekoukkuja myöten, asuintilojen kiinteät säilytyskalusteet (joiden valintaan vaikutat asunnon ostohetkellä), saunan kiinteät varusteet, verhotangot. Valaistuksen ratkaisut niin ulko- kuin sisävalaistuksessa viimeistelevät kokonaisuuden.

Onko Hymykotisi tunnelma Rauha, Riemu tai Royal? Alla esimerkkinä kuvakollaasit eri tunnelmista. Voit tutustua sisustustyyleihin tarkemmin Hymykotien Nokian toimistolla. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen 

RAUHA

Tunnelma on tasapainoinen, valoisa ja rauhaisa. Pinnat ja värit tukevat toisiaan, kokonaisuus on hillitty ja henkii ajattomuutta. Aikaa kestäviä valintoja.

RIEMU

Eloa ja iloa. Pintojen ja värien kontrastia, tehosteväri (voit valita itse haluamasi tehostevärin, suunnittelija valitsee kokonaisuuteen sopivan sävyn valöörin) pieninä pilkahduksina viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

ROYAL

Arkikin on juhlaa. Skandinaavisen moderni, ripauksella luxusta. Kultaa tai hopeaa ja tummia sävyjä. Kiiltävää ja mattaa, vaaleiden sävyjen himmeää hohtoa, lasipintoja, nahkaa kristallia.
Royal värimaailman voit valita tummana tai vaaleana. 

RUNO

Luo oma, sinua puhutteleva ja koskettava Runo. Voit koostaa sisustuskokonaisuuden laajasta materiaalivalikoimastamme, johon olemme valikoineet laadukkaat pintamateriaalit yhteistyökumppaneiltamme.

Haluatko tietää, miten nämä talot suunniteltiin? Voit saada ideoita oman talon suunnitteluun samalla. Lue blogisarjaa suunnittelusta

Hymykodin suunnittelu – CLT-talo, jossa arki hymyilyttää

Nokiankaupunki.fi hyödyllisiä linkkejä:

Asuinalue ja Nokian kaupunki

Etuovi.com:n tilaston mukaan, Nokia on yksi Pirkanmaan suosituimmista asuinalueista, erityisesti kun puhutaan omakotitaloasumisesta. Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki, joka tarjoaa kaupunkiseudun palveluja ja ihmisläheistä tunnelmaa. Nokian kaupunki on tunnettu myös hyvistä liikuntamahdollisuuksista.

CLT-massiivipuiset modernit, täysin muuttovalmiit Hymykodit valmistuvat Nokian Kaivolankadulle v. 2018 valmiiksi rakennettuun ympäristöön. Täällä asutaan luonnon rauhassa, kuitenkin loistavien liikenneyhteyksien päässä. Matkaa Nokian keskustaan on noin 3 kilometriä. Bussi kulkee Nokialle ja Tampereelle 50 metrin päästä. Tampereen keskustaan on 18 km ja Pirkkalan kansainväliselle lentokentälle 15 km.

Kaivolankadun Hymykodeista on lyhyt matka palveluihin ja harrastuksiin. Lapsiperheille tärkeät päiväkodit ja koulut ovat niin ikään lähellä. Järvenranta on aivan vieressä ja Hymykodin omistajilla on oikeus rantaan. Venepaikkoja on tarjolla mm. Liukuslahdesta. Lukuisat ulkoilureitit lähtevät oman pihatien nurkalta.

Tutustu Nokiaan lisää

VirtualNokia.com virtuaaliesittelyt:

Heli Hämeenniemi, toimitusjohtaja, Hymykodit Oy

Lisätietoja kohteesta antaa:

Heli Hämeenniemi
Hymykotien perustaja, suunnittelija

+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Kaivolankatu, Nokia

349 000 € / 100m²

389 000 € / 120m²

429 000 € / 153,5m²

Arvioitu valmistuminen 2018 kevät

Talon rakennusta voit seurata Facebookissa

Hymykoti omalle tontillesi?

Toimitamme Hymykodin mielellämme Sinullekin. Hymykodit-rakennuskonsepti takaa sinulle erilaisen kokemuksen rakentamisesta. Se on helpompi ja vaivattomampi matka uuteen omaan kotiin. Valitse siis muuttovalmis Hymykoti.

Ja kun sanomme sen olevan muuttovalmis, tarkoitamme sitä. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä suunnittelu. Rakennetaan uniikki koti CLT-menetelmällä. Koti, joka on onni omistaa ja jossa on onni asua.

Hymykodit Oy

Pirkkalaistie 1
37100 Nokia

Myynti:

Heli Hämeenniemi
+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Ota yhteyttä

14 + 15 =

Hymykodit Oy on Yrittäjät-järjestön jäsen
Hymykodit Oy on luotettava kumppani

Pin It on Pinterest