KOUKKUMETSÄN TAIKAA ITÄ-RUKALLA

KOUKKUMETSÄN TAIKAA ITÄ-RUKALLA

KOUKKUMETSÄN TAIKAA ITÄ-RUKALLA

KOUKKUMETSÄN TAIKAA ITÄ-RUKALLA

KOUKKUMETSÄN TAIKAA ITÄ-RUKALLA

KOUKKUMETSÄN TAIKAA ITÄ-RUKALLA

”Koukkumetsän taianomainen aihkimetsän ja suolammen tunnelma lumosi meidät täysin. Ikivanhojen kuusien ja mäntyjen, kelopuiden, sammalten, suon ja rauhaisan lammen luoma tunnelma, puron solina, luonnon aikojen saatossa synnyttämät taideteokset, sinne jäi osa sydäntä, kokonaan. 

Kuusamo kutsuu, kuuletko?

Ennakkomarkkinoinnissa vapaa-ajan asunnot, jotka rakennetaan Rukalle, lähelle laskettelukeskusta ja silti, täysin omaan rauhaan Pikku-Koukkulammen syleilyyn. Unelma uudesta omasta mökistä, vailla rakentamisen huolia on totta, tässä on elämäsi tilaisuus. 

Vuosia jatkunut etsintä sai palkintonsa, kun löysimme Pikku-Koukkulammen tontin Itä-Rukalta, kiitos Jukalle:) Olimme lomamatkalla taas kierrelleet pitkin poikin Kuusamoa etsimässä sopivaa tonttia rakennuspaikaksi. Paikan piti puhutella eli olla jollain tapaa ainutlaatuinen, paikka jota ei voi kopioida, paikka  jonne voisimme toteuttaa ekologisen, arkkitehtoonisesti komean alueen rentoutumista, liikkumista ja oleskelua varten. Paikka, jossa on taikaa. Jossa olisi edellytykset ekologiselle lomailulle.  Ja upeissa maisemissa energiaa kerättyämme, myös etätyöt sujuisivat kuin tanssi:) Tästä haaveilimme. Nyt tehdään siitä totta. Jos koet tämän  myös omaksi tulevaksi tarinaksesi, lue lisää.

Koukkumetsä Ruka, asemapiirros
ASEMAPIIRROS, KOUKKUMETSÄ RUKA
LOMA-ASUNTO 56,9 POHJAKUVA
LOMA-ASUNTO 81,9 POHJAKUVA

Koukkumetsän muuttovalmiit loma-asunnot

 

rakennetaan puusta. Ulkoseinät ovat jykevät, 20cm vahvat. Näyttävät, linjakkaat loma-mökit ovat harjakattoisia, katteena huopa. Huoneistojen yhteyteen sijoittuvat varastot ovat myös puurakenteisia, varustettu lämpöpatterilla. Isot ikkuna-aukot ja liukuovet avaavat näkymät ja tuovat luonnon osaksi sisätiloja.  Oleskeluparven näyttävä panoraamaikkuna avautuu kohti taivasta, voisi sitä kutsua jopa revontuliparveksi.  Parvi on mitotettu niin, että siellä on tilaa myös nukkumiselle.

Paritalohuoneiston parven ikkunapenkki on yksi tämän kohteen suunnittelun helmistä. Takka lämmittää haluttaessa mökin nopeasti ja tehokkaasti. Makuuhuoneet ovat avarat, tilaa parisängylle ja vaatekaapistolle on  hyvin. Keittiö on osa avaraa olohuonetilaa. Kodinkoneet ovat energiatehokkaat ja ne  integroidaan, jotta sisustuksessa säilyy linjakkuus ja tietynlainen eleettömyys.

Keittiön toimivuus syntyy laatikostoilla ja riittävällä roskistilalla, ei kuitenkaan liiallisella. Astianpesukone on 45 cm leveä ja siinä on myös pikapesutoiminto. Työtaso on kestävää ja käytännöllistä kiveä.

Eteiset ovat avarat, kodinhoitoratkaisuissa on suunnittelussa huomioitu toimiva pyykinpesu- ja kuivatus. WC on kummassakin huoneistossa erillinen, se oli suunnittelussa ehdoton vaatimus.  Erillistalossa on lisäksi toinen wc.

Mökkien sisustus on modernin skandinaavinen, se antaa tilaa aisteille rauhoittua, levätä. Valaistuksen ratkaisut  korostavat tilaa, luovat valoa ja varjoa epäsuorasti. Valaistustunnelmien luominen on helppoa, langattomasti tai valokatkaisijoilla.

Ympäröivä luonto yhtaikaa sekä inspiroi että rauhoittaa.  Värimaailma ja pintamateriaalit ovat vaaleat, rauhaisat ja valoisat. Rakennusmateriaalina puu luo luonnostaan pehmeyttä tilaan. Kylpyhuoneet ja saunat vievät tummempaan tunnelmaan, jossa valaistuksen muunneltavuudella voit luoda juuri sinulle sopivan saunafiiliksen. Vielä lisä luxusta lomailuun voit luoda sijoittamalla terassille kylpypalju tai pyörähdä talvella lumihankeen virkistäytymään. Avantokin on haaveissa:)

Alueen suunnittelussa on painotettu luontoarvoja, arkkitehtuuria ja toimivuutta mieluummin kuin tehotuotantoa ja maksimaalista tuottoa.  Siinä on mielestämme onnistuttu. Rakennukset sijoittuvat luontevasti tontille, riittävän väljästi, jolloin säilyy tunne omasta tilasta ja alue näyttää kokonaisuutena ulospäin modernisti arvokkaalta. Rakentamisen käytännön toteuttaminen suunnitellaan hyvin huolellisesti,. Tavoitteenamme on toimia luontoa säästäen ja mahdollisimman ekologisesti. Tontin alueratkaisuilla mahdollistetaan  taloudellisesti ja ekologisesti järkevämpi lomailu; yhteiset jäteastiat, yhteisalueiden led-valaistus, alueen teiden ja yhteisten piha-alueiden puhtaanapito keskitetysti ja valaistuksen sekä sähkölämmityksen etäohjattavuus. Nämä kaikki myös helpottavat lomailua; mökki on lämmin sinne saapuessa, pihat aurattu ja jäteastiat tyhjennetty. Yhteisten alueiden  ledvalaistus ohjataan toimimaan hämäräkytkimellä, näin säästetään energiaa.

Rakentaja toteuttaa alueelle myös laavun (kts. asemapiirros) sekä rantaan vievät pitkospuut ja laiturin. Voisimme yhdessä hankkia lammen rantaan soutuveneen ja / tai inkkarikanootin ja miksipä ei pilkkivermeetkin.

LOMA-ASUNTO  56,9m²

2 h + k + s + parvi+ varasto, kytketty paritalo,  199 000 €

kuvat ovat arkkitehtitoimisto Geometria Oy:n 3D-mallinnukset.

klikkaa kuvaa ja katso

 

POHJAKUVA JA LEIKKAUS

JULKISIVUT

LOMA-ASUNTO 81,9m²

3 h + k + s + kph + parvi + ak + varasto, ERILLISTALO 285 000 €

kuvat ovat arkkitehtitoimisto Geometria Oy:n 3D-mallinnukset.

klikkaa kuvaa ja katso

 

POHJAKUVA JA LEIKKAUS

JULKISIVUT

Huolellisesti suunnitellut ja tarkoin rakennetut sekä viimeistellyt talot ja loma-asunnot

Hymykodit-ammattilaistiimimme panostaa suunnitteluun viimeiseen silaukseen asti. Työmaalla odottaa tarkoin ajoitettu ulko- ja sisäseinien asennus sekä vesikaton asennus, joka hoituu muutamassa päivässä. Sen jälkeen siirrytään viimeistelemään ulkorakenteita sekä rakennuksen sisätöihin, jotka sisältävät mm. märkätilojen ja saunan rakentamisen, lattioiden ja kiintokalusteiden asentamisen sekä talon LVISA-tekniikan asennuksen. Piharakentaminen voidaan aloittaa samanaikaisesti tai vuodenajan mukaan. Rakentamisen vaiheet taltioidaan kuvina ja videoina ja ne luovutetaan ostajalle kaupan yhteydessä.

Talojen rakenneratkaisut ja nykyaikainen talotekniikka mahdollistavat energiatehokkaan asumisen. Lämmitysmuotona on suora sähkö lattialämmityksenä sähkökaapeleilla,  joka on ohjattavissa etänä. Helppo ja huoleton. Kaikissa mökeissä on myös takka.

Terve ja turvallinen koti

Hymykotien filosofian mukaan jokainen rakennus rakennetaan kuin itsellemme. Hymykodit vastaa suunnittelusta ja huolehtii projektinhallinnasta,  avaimet käteen -periaatteella. Huolella valitut, vastuulliset ja kokeneet yhteistyökumppanit mahdollistavat käytännön toteutuksen onnistumisen.

Myynti

Kohteen myyntiä hoitaa Hymykodit Oy, klikkaa tästä Etuoven myynti-ilmoitukseen 

Ota yhteyttä suoraan meihin, kerromme mielellämme lisää Koukkumetsä rakennushankkeesta. Toimitamme tarkempaa, ajantasaista tietoa Koukkumetsän rakennusprojektista, sen suunnitelmista, alueesta, varaustilanteesta ja aikatauluista. Tule osaksi Koukkumetsän taikaa ja varaa omasi. 

Lähetä meille viesti tai soita 040 678 9199/Heli halutessasi lisätietoja:

8 + 12 =

Neljä sisustustyyliä

Hymykotien muuttovalmis-toimitus sisältää kaikki kodin pinta- ja materiaalivalinnat. Voit valita oman, sinulle sopivan sisustuksen kolmesta valmiista, hallitusta kokonaisuudesta. Valmistaudu siis nauttimaan ammattilaisten tuottaman kädenjäljen tunnelmasta. Jos sinua innoittaa, voit luoda oma Runon. Se syntyy koostamalla rohkeasti oma sisustuskokonaisuutesi mallistomme tuotteista. Laadukas, aikaa kestävä muotoilu on suunnitelmien ydin. Sisustussuunnittelija  on valinnut pinta- ja materiaaliratkaisut , joilla luodaan tavoitteen mukainen tasapainoinen tunnelma. Laadukkaat materiaalivalinnat alkavat ulkopinnoista, jatkuen saumattomasti sisätiloihin. Valaistuksen ratkaisut niin ulko- kuin sisävalaistuksessa viimeistelevät kokonaisuuden. Onko Hymykotisi tunnelma Rauha, Riemu, Royal tai Runo? Alla esimerkkinä kuvakollaasi eri tunnelmista. Sisustussuunnitelmien sisältö eli valitut värit ja pintamateriaalit, haluaisitko tutustua niihin, nähdä värit luonnossa ja tunnustella pintoja? Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.

Nokiankaupunki.fi hyödyllisiä linkkejä:

Asuinalue ja Nokian kaupunki

Etuovi.com:n tilaston mukaan, Nokia on yksi Pirkanmaan suosituimmista asuinalueista, erityisesti kun puhutaan omakotitaloasumisesta. Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki, joka tarjoaa kaupunkiseudun palveluja ja ihmisläheistä tunnelmaa. Nokian kaupunki on tunnettu myös hyvistä liikuntamahdollisuuksista. CLT-massiivipuiset modernit, täysin muuttovalmiit Hymykodit valmistuvat Nokian Kaivolankadulle v. 2018 valmiiksi rakennettuun ympäristöön. Täällä asutaan luonnon rauhassa, kuitenkin loistavien liikenneyhteyksien päässä. Matkaa Nokian keskustaan on noin 3 kilometriä. Bussi kulkee Nokialle ja Tampereelle 50 metrin päästä. Tampereen keskustaan on 18 km ja Pirkkalan kansainväliselle lentokentälle 15 km. Kaivolankadun Hymykodeista on lyhyt matka palveluihin ja harrastuksiin. Lapsiperheille tärkeät päiväkodit ja koulut ovat niin ikään lähellä. Järvenranta on aivan vieressä ja Hymykodin omistajilla on oikeus rantaan. Venepaikkoja on tarjolla mm. Liukuslahdesta. Lukuisat ulkoilureitit lähtevät oman pihatien nurkalta.

Tutustu Nokiaan lisää

VirtualNokia.com virtuaaliesittelyt:

Heli Hämeenniemi, toimitusjohtaja, Hymykodit Oy

Lisätietoja kohteesta antaa:

Heli Hämeenniemi Hymykotien perustaja, suunnittelija +358 40 678 9199 heli@hymykodit.fi

Kaivolankatu, Nokia

349 000 € / 100m²

389 000 € / 120m²

429 000 € / 153,5m²

Arvioitu valmistuminen 2018 kevät

Seuraa Koukkumetsän ajankohtaisia uutisia Facebookissa ja Instassa

CLT-Hymykoti omalle tontillesi?

Toimitamme Hymykodin mielellämme Sinullekin. Hymykodit designbuild-rakennuskonsepti takaa sinulle erilaisen kokemuksen rakentamisesta.
Se on helpompi ja vaivattomampi matka uuteen omaan kotiin. 

Ja kun sanomme sen olevan muuttovalmis, tarkoitamme sitä. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä suunnittelu. Rakennetaan uniikki koti tai loma-asunto CLT-menetelmällä. Koti, joka on onni omistaa ja jossa on onni asua.

Hymykodit Oy

 

Laskutustiedot:
Otamme vastaan verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite: 003727962496
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta
lähetettäessä: DABAFIHH*

Myynti:

Heli Hämeenniemi
+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Ota yhteyttä

10 + 15 =

Hymykodit Oy on Yrittäjät-järjestön jäsen
Hymykodit Oy on luotettava kumppani

Pin It on Pinterest