Sotkan Hymy Kaivolankatu

 

 

 Nyt ennakkomarkkinoinnissa CLT muuttovalmiit design talot.

Terveet, ekologiset, hengittävät rakennukset ilman muovia rakenteissa. 

Rakennamme modernit, TÄYSIN MUUTTOVALMIIT kodit Nokialle,  ihastuttavalle Sotkan pientaloalueelle.  Nämä PIRKANMAAN ENSIMMÄISET CLT- massiivipuurakenteiset pientalo aluerakennus projektikohteet ovat nyt myynnissä!

Alustavan aikataulun mukaan ensimmäinen Sotkan Hymy talo valmistuu alkuvuonna 2018.
Yksitasoisia, kooltaan 100m² koteja rakentuu kaksi. Tilaratkaisuiltaan samantyyppinen, neliöiltään hiukan tilavampia 120m² koteja rakentuu myös kaksi. Näiden lisäksi suunnitteilla on puolitoistakerroksinen koti, jonka kokonaisneliöt ovat 153,5m².

Muuttaisitko sinä kotiin, jonka on  Hymykodit tiimi yhdessä valittujen, vastuullisten yhteistyökumppaneiden kanssa hyvin huolellisesti suunnitellut ja toteuttaa? Rakennamme jokaisen kodin kuin tekisimme sen itsellemme, emme hyväksy missään kohtaa puolivillaisia ratkaisuja.

Haluamme aikaa kestäviä ratkaisuja niin rakenteellisesti, teknisesti kuin visuaalisestikin. Käymme keskusteluja, kartoitamme vaihtoehtoja ja punnitsemme niitä niin, että voimme olla varmoja päätöksistämme. Näin sinä voit olla varma että Hymykotisi on kokonaisuus, jossa kaikki palaset toimivat yhteen.  Myös tämän päivän teknologia on osa Hymykodit ratkaisua. Sen huomaat käytännössä mm. valaistuksenohjauksesta. Varustamme kodit valmiiksi vastaanottamaan myös tulevaisuuden tekniset ratkaisut, jolloin ne voidaan helposti lisätä taloissa oleviin varauksiin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, sovitaan tapaaminen. Käydään yhdessä läpi suunnitelmat ja kuulet samalla myös varaustilanteen. Mitä varhaisemmassa vaiheessa otat yhteyttä, sitä paremmin voit esittää toiveita pohjaratkaisun räätälöimiseksi. Ulkoseinien sisäpuolella ehditään vielä tehdä hieman muutoksia, esim. jättää väliseinä pois, jolloin tarvittaessa saat oikein kunnon kokoisen Master bedroomin!

Uniikki kohde Nokialla

Talon jykevä, linjakas ulkopintojen ilme jatkuu luontevasti sisätilojen tyylikkäissä materiaaleissa. Kokonaisuuden viimeistelee huolellinen valaistussuunnittelu sekä toimivat ja kestävät tilaratkaisut kuten keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja terassin muodostama ehyt, nautittava kokonaisuus.

Kun astut ovesta sisään, näkymä olohuoneen läpi takapihallesi aukeaa silmiesi eteen, maisema on osa sisätilaa, valo virtaa läpi huoneiston. Aamuisin voit herätä raikkaaseen kotiisi hengittämään levollista tunnelmaa ja raikasta ilmaa, jonka Hymykodit luo. Talvella arvostat lattialämmitystä ja lämmintä tunnelmaa, joka huokuu aidoista puupinnoista ja varaavan takan loimusta.

Uudet kodit valmiiksi rakennettussa asuinympäristössä, luonnon ja vesistön äärellä

Nokian Kaivolankadulle valmistuu 2018 CLT-massiivipuusta moderneja, täysin muuttovalmiita omakotitaloja omalla pihalla ja terassialueilla viimeisteltynä.

Kesäisin pääset helposti harrastamaan vesiliikuntaa, polskimista ja veneilyä, kalastusta, ranta on lähimmillään 200 metrin päässä.  Talvisin sinulla on mahdollisuus retkeillä, hiihtää kuin myös kiitää jäällä retkiluisteluradalla joka kulkee Viinikanniemen lahdelmassa, Nokian Kylpylälle asti. Venepaikkoja on tarjolla mm. Liukuslahdesta. Ulkoilureitit lähtevät oman pihatien nurkalta. Alueella viihtyvät niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin sekä lemmikit:)

Herkulliset yksityiskohdat

Suihku- ja saunatilat

Kaksi suihkua, saunasta näkymä takapihalle.

Ikkunat ja liukuovet

Olohuoneen korkeat ikkunat ja leveät liukuovet, näin piha-alue yhdistyy osaksi sisätilaa.

Terassit

Terassialueet, jonne kulku myös suoraan pesutiloista. Kesällä saunan jälkeen on kiva istua ja olla vaan, talvella rohkeimmat pulahtavat lumipesulle.

Arjen luxusta

Kaksi vessaa, kodinhoitohuone ja toimiva, upea keittiö.
Täällä arki sujuu.

Huolellisen suunnittelun myötä

tilaratkaisun helmiä näissä taloissa ovat mm. kodin olohuone, ruokailutila ja keittiö. Se on avara, valoisa yhtenäinen, näyttävä tila, josta avautuu näkymä omalle pihalle. Kun avaat liukuovet, syntyy kahden metrin kulkuaukko suoraan lasiterassille! Tässä kodissa todellakin ulkotilat ovat osa sisätiloja. Näyttävyyttä tilaan luodaan lisää vinolla sisäkattoratkaisulla, joka alkaa eteisestä nousten kohti olohuoneen ulkoseinälinjaa. Tilaratkaisua korostaa integroidut verhokisko- ja valaistusratkaisut.

Talojen julkisivu tulee olemaan valmiiksi rakennettuun alueeseen ja tonttiin rytmiltään sopiva, samalla modernin linjakkaasti puuverhoiltu.
Kattomuoto on pulpettikatto, olohuonetilojen sisäkorkeus on 3,2 metriä.

Pohjakuvat Talo Sotka 100

Pohjakuvat Talo Sotka 120

Pohjakuva Talo Sotka 153,5

Sisustuskokonaisuudet

Hymykodit muuttovalmis toimitus sisältää myös kodin pinta- ja materiaalivalinnat. Voit valita oman, sinulle sopivan sisustuksen kolmesta eri kokonaisuudesta. Valmistaudu siis nauttimaan ammattilaisten tuottaman kädenjäljen tunnelmasta.
Laadukas, aikaa kestävä muotoilu on suunnitelmien ydin. Sisustussuunnittelija  on valinnut pinta- ja materiaaliratkaisut , joilla luodaan tavoitteen mukainen tasapainoinen tunnelma. Laadukkaat materiaalivalinnat alkavat ulkopinnoista, jatkuen saumattomasti sisätiloihin. Valaistuksen ratkaisut niin ulko- kuin sisävalaistuksessa viimeistelevät kokonaisuuden.

Onko Hymykotisi tunnelma Rauha, Riemu tai Royal? Alla esimerkkinä kuvakollaasi eri tunnelmista. Sisustussuunnitelmien sisältö eli valitut värit ja pintamateriaalit, haluaisitko tutustua niihin, nähdä värit luonnossa ja tunnustella pintoja? Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen 

RAUHA

Tunnelma on tasapainoinen, valoisa ja rauhaisa. Pinnat ja värit tukevat toisiaan, kokonaisuus on hillitty.

RIEMU

Eloa ja iloa, energiaa. Pintojen ja värien kontrastia, tehosteväri pieninä pilkahduksina viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

ROYAL

Arkikin on juhlaa. Skandinaavisen eleetön, ripauksella luxusta. Kultaa tai hopeaa, mustaa,  kiiltävää ja mattaa, valkoista himmeää hohtoa, lasipinnat, kristalli, nahka

Asuinalue ja Nokian kaupunki

Sotkan Hymy rakentuu viehättävälle, vehreälle, valmiiksi rakennetulle Sotkan asuinalueelle. Täällä voit nauttia jo valmiiksi rakennetun ympäristön rauhasta. Matkaa Nokian keskustaan on n. 3 kilometriä, Tampereen rajalle on matkaa  vain 10 kilometriä, keskustaan 20 kilometriä. Bussi kulkee Nokialle ja Tampereelle 50 metrin päästä. Sotka on rauhallista omakotialuetta, jossa on palvelut lähellä kuten kauppa, koulu, päiväkoti , kioski ja huoltoasema.

Kaupunkiseudun palvelut ja ihmisläheinen tunnelma,se on Nokia. Nokian kaupunki on tunnettu myös hyvistä liikuntamahdollisuuksista. Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, Suomen vetovoimaisimmalla Tampereen kaupunkiseudulla. Nokialla voi nauttia kauniista asuinympäristöstä ja ihmisläheisistä palveluista eikä suurkaupungin sykkeeseenkään ole pitkä matka. Omakotitontit ja hyvät liikenneyhteydet ovat houkutelleet kaupunkiin 2000-luvulla runsaasti uusia asukkaita.

Nokiankaupunki.fi hyödyllisiä linkkejä:

VirtualNokia.com virtuaaliesittelyt:

Lisätietoja kohteesta antaa:

Heli Hämeenniemi
Hymykotien perustaja, suunnittelija

+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Kaivolankatu, Nokia

360 000 € / 120m²

300 000 € / 100m²

Arvioitu valmistuminen 2018 kevät

Talon rakennusta voit seurata Facebookissa

Hymykoti omalle tontillesi?

Toimitamme Hymykodin mielellämme Sinullekin. Hymykodit-rakennuskonsepti takaa sinulle erilaisen kokemuksen rakentamisesta. Se on helpompi ja vaivattomampi matka uuteen omaan kotiin. Valitse siis muuttovalmis Hymykoti.

Ja kun sanomme sen olevan muuttovalmis, tarkoitamme sitä. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä suunnittelu. Rakennetaan uniikki koti CLT-menetelmällä. Koti, joka on onni omistaa ja jossa on onni asua.

Hymykodit Oy

Pirkkalaistie 1
37100 Nokia

 

Myynti:

Heli Hämeenniemi
+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Ota yhteyttä

4 + 8 =

Pin It on Pinterest