Sotka 120

CLT-talopaketti Sotka 120 on yli sadan neliön upeus. Jykevät 240 mm CLT-elementit ja kolme  upeaa valmista sisustuskokonaisuutta tai innokkaalle sisustajalle mahdollisuus luoda täysin oma sisustustyyli.
Saat Sotka 120- ja muut CLT-talopakettimme täysin muuttovalmiina tai Sisusta Itse Plus -valmiusasteella. Tutustu alta syihin, miksi Sotka 120 on yksi monipuolisimpia CLT-talojamme.

Miksi rakentaa Sotka 120 CLT-talo?

Sotka 120 CLT-talopaketti on suomalaista suunnittelua, valmistettu kotimaisesta raaka-aineesta Suomessa. Massiiviset 240 mm CLT-elementit toimivat lujana rakenteena sekä eristeenä.

Talopaketti sisältäen ulkoseinät, väliseinät, yläpohjan (= sisäkatto) sekä vesikaton, toimitetaan tontillesi valmiina suurelementteinä ja pystytetään CLT-asennustiimin ammattilaisten toimesta. Rakennus on säältä suojassa 1-2 arkipäivässä.

Ikkunat ja ovet asennetaan sekä elementtien pintakäsittelyt tehdään säältä suojassa tehdastiloissa ennen toimitusta. CLT-rakentaminen mahdollistaa modernin toteutuksen ja rakentamisen aikaisen kosteudenhallinnan. Talosi nousee tontille laadukkaasti, rakenteet kuivana. 

Valitse moderni puurakentaminen ja saat muovittoman, hengittävän rakenteen kotiisi. Ansaitset hyvän sisäilman.  Lue lisää CLT-rakentamisesta.

Huoneistoala: 120 m²

4h + k + s + kph + khh + 2 x wc

Yksitasoinen 120 neliöinen Sotka on huolellisen tuotekehityksen myötä syntynyt talo. Se on luotu sekä helpottamaan arkea että tuomaan juhlaa arkeen laadullaan ja ratkaisuillaan. Tämä aito puutalo kestää aikaa ja elämää.

Suunnittelun helmiä Sotka 120 -CLT-talossa:

  • Sisätilat yhdistyvät ulkotiloihin: liukuovilla avaat yli kahden metrin kulkuaukon olohuone/ruokailutilasta takapihalle ja terassialueille.
  • Saunasta suihkun kautta suoraan patiolle vilvoittelemaan tai vaikka paljuun pulahtamaan
  • Puusepän työnä Hymykodit designkalusteet ja Puustellin keittiö.
  • Viisto sisäkatto, huonekorkeus olohuoneessa yli 3 metriä.
  • Talon arkkitehtuuria korostava ja tilan käytön huomioiva valmis valaistussuunnitelma.
  • Älykäs, langaton valaistuksenohjausjärjestelmä, vakiona.

Pohjakuva ja julkisivukuvat

Sotka 120 taloon voit valita kahdesta pohjaratkaisusta sinulle sopivamman. Haluatko kolme vai neljä makuuhuonetta?
Voit myös yhdistää kaksi vierekkäistä makuuhuonetta niin, että syntyy yksi todella tilava makuuhuone, johon voidaan sijoittaa vaatehuone tai pukeutumistila. Alla olevat julkisivukuvat ovat 3 makuuhuoneen pohjaratkaisulla. 

 

6 syytä,
miksi rakentaa
Sotka 120 CLT-talo

Turvallinen ostaa, rakentaa ja elää. Hymykodit kotimainen CLT-massiivipuurakenne on kestävä ja vankka, modernin puurakentamisen huipputuote.

Helppous ja vaivattomuus: Saat valmiiksi suunnitellun, toimivan ja neliöitään tilavamman oloisen sataneliöisen yksitasoisen kodin, jonka laadun takaamme.

Vaali terveyttäsi; CLT on aitoa, uudenajan puurakentamista.  Rakenteet ovat muovittomia. Hymykotien huolella kehitetyn CLT-rakentamismenettelytavan tuloksena on raikas, hyvä sisäilma, joka on myös tutkitusti antibakteerinen.

Laatua ja tehokkuutta rakentamiseen; keskimäärin 12-20 viikkoa riippuen valitsemastasi toimitusvalmiudesta ja talo on muuttoa vaille valmis.

CLT-massiivipuu on rakennusmateriaalina ekoteko ja pitkän elinkaaren tuote: CLT-rakenne tutkitusti kestää Suomen oloissa, säilyttäen arvonsa vuodesta toiseen.

Maksuton, kaksi kertaa suoritettava vuositarkastus 24 kk ajalla, sekä kaikkiin toimituksiin 24 kk ajan tekninen tuki ja neuvonta (muuttovalmiit toimituksiin).

Katso vapaana olevat toimitusajat sivun alaosan kalenterista

3D-mallinnuskuva sisätiloista, Rauha sisustusteemaa mukaillen
3D-mallinnuskuva sisätiloista, Riemu sisustusteemaa mukaillen
3D-mallinnuskuva sisätiloista, Royal sisustusteemaa mukaillen
3D-mallinnuskuva sisätiloista, Royal sisustusteemaa mukaillen

Hinnasto ja toimitusvaihtoehdot

321 600 €

+ toimituskulut
TOIMITUSVALMIUS: MUUTTOVALMIS

Muuttovalmis Sotka 120 toimitetaan tontillesi ja viimeistellään haluamasi sisustusvaihtoehdon mukaan. Voit valita kolmesta valmiista sisustusvaihtoehdosta omasi (Rauha, Riemu, Royal) tai luoda omasi yhdistelemällä saatavilla olevia materiaaleja (Runo).

Muuttovalmis-toimitus on laajin toimitusvalmiutemme, jossa talo tehdään sinulle täysin valmiiksi, pyyhekoukut ja vessanpeilit paikallaan. Luovutamme sinulle Avaimet Käteen sovittuna ajankohtana. Voit keskittyä rakentamisen ajan omaan normielämään. Keskitytään siis olennaiseen ja tehdään asiat ammattimaisesti, turvallisesti ja laadukkaasti.

161 000 €

+ toimituskulut
TOIMITUSVALMIUS: SISUSTA ITSE PLUS

Oletko itse rakentaja tai hyvä käsistäsi ja halukas organisoimaan itse oman talosi rakentamisen? Tai sinulla on jo yhteistyökumppanit rakentamiseen? Tällöin ”Sisusta Itse Plus” -valmius on sinulle oikea ratkaisu.

Sisusta Itse Plus toimitukseesi sisältyy työtä ohjaava CLT-rakentamisen ohjeistus, jotta sisätilojen työvaiheissa huomioidaan CLT-rakenteiden vaatimat ainutlaatuiset ratkaisut. Näin valitsemasi rakennusyritys, kirvesmies tai urakoitsija huomioi CLT-talon rakentamiseen liittyvät erityispiirteet.

Ennen talotoimitusta:

Muuttovalmis-toimitus sekä Sisusta Itse Plus -toimituksen sujuminen suunnitellusti  edellyttää, että sinulla on muutama asia valmiina tonttisi lisäksi. CLT-talopakettimme toimitetaan 100 % CLT-massiivielementtinä kuten se on tarkoitettu ja suunniteltu. Näin ulkoapäin julkisivu on valmiiksi pintakäsiteltyä CLT:tä toivomallasi värillä, joka kestää Suomen sääolosuhteet. Huoltotoimenpiteet ovat vastaavat kuin puuverhoillulla julkisivulla. Jos kuitenkin kaavamääräykset alueellasi vaativat tietynlaisen julkisivun taloosi (esim. kivi, tiili tai panelointi), voimme toimittaa CLT-talopaketin myös eristetyllä CLT-ulkoseinärakenteella, joka on ulkoa päin valmis paikallaan verhoiltavaksi halutulla materiaalilla.

Huomio allaolevat asiat:

  • Rakennuskelpoinen tontti
  • Luvat (rakennuslupa selvityksineen). Ota heti ensivaiheessa yhteyttä rakennuspaikkasi rakennusvalvontaan.
  • Maanrakennustyöt ja talon perustukset (lisätilauksesta voidaan sisällyttää myös Hymykodit toimitukseen – kysy lisää myynnistämme).
  • Liittymät  (sähkö,- vesi,-viemäri ja muu mahdollinen talotekniikka (antenni, tietoliikennekaapelointi, aurinkosähkö)

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toimitussisältö

Tutustu valitsemaasi toimitussisältöön täyttämällä sähköpostiosoitteesi.

Sisusta muuttovalmis Sotka 120 eri vaihtoehdoilla

RAUHA

Tunnelma on tasapainoinen, valoisa ja rauhaisa. Pinnat ja värit tukevat toisiaan, kokonaisuus on hillitty ja henkii ajattomuutta. Aikaa kestäviä valintoja.

RIEMU

Eloa ja iloa. Pintojen ja värien kontrastia, tehosteväri (voit valita itse haluamasi tehostevärin, suunnittelija valitsee kokonaisuuteen sopivan sävyn valöörin) pieninä pilkahduksina viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

ROYAL

Arkikin on juhlaa. Skandinaavisen moderni, ripauksella luxusta. Kultaa tai hopeaa ja tummia sävyjä. Kiiltävää ja mattaa, vaaleiden sävyjen himmeää hohtoa, lasipintoja, nahkaa kristallia.

Royal värimaailman voit valita tummana tai vaaleana. 

RUNO

Luo oma, sinua puhutteleva ja koskettava Runo. Voit koostaa sisustuskokonaisuuden laajasta materiaalivalikoimastamme, johon olemme valikoineet laadukkaat pintamateriaalit yhteistyökumppaneiltamme.

Miksi rakentaa CLT-talo? Lue lisää blogistamme:

Haluatko Sotka 120 talopaketin tontillesi?

Ota yhteyttä ja matka kohti CLT-talon rakentamista, omistamista ja asumista alkaa!

Kiirehdithän, varauskalenterimme täyttyy pian:

[bookingtimeline view_days_num=90 header_title=’Kaikki Varaukset’]

Varattu

Hymykodit Oy

 

Laskutustiedot:
Otamme vastaan verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite: 003727962496
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta
lähetettäessä: DABAFIHH*

Myynti:

Heli Hämeenniemi
+358 40 678 9199
heli@hymykodit.fi

Ota yhteyttä

6 + 15 =

Hymykodit Oy on Yrittäjät-järjestön jäsen
Hymykodit Oy on luotettava kumppani

Pin It on Pinterest